Україна запросила американські підприємства, які планують переносити виробництво з інших регіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна запросила американські підприємства, які планують переносити виробництво з інших регіонів

Казна та Політика
1684
Україна готова створювати сприятливі умови для американських підприємств, які розглядають можливість перенести свої виробничі потужності з інших регіонів для оптимізації ланцюгів поставок.
Як повідомляється на сайті Міністерства закордонних справ України, про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив під час телефонної розмови з держсекретарем США Майклом Помпео.
“Ми рішуче налаштовані надалі розвивати стратегічне партнерство України і США. Не для дипломатичної формальності, а для зміцнення справжньої дружби українського та американського народів”, – зазначив голова МЗС.
Також Кулеба приділив особливу увагу розвитку взаємовигідного економічного співробітництва України та США і зазначив, що в умовах пандемії та її наслідків Україна перетворюється на гаранта глобальної продовольчої безпеки. Він запропонував американському колезі обговорити перспективні проєкти співпраці на черговому засіданні Українсько-американської Комісії стратегічного партнерства і провести його вже цього року.
У свою чергу, Помпео запевнив у непохитній підтримці Сполученими Штатами суверенітету і територіальної цілісності України. Співрозмовники також обговорили процес реформ в Україні та проєкти і програми, підтримувані урядом США.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас