Ford розкрив деталі спортивного мінікара Puma ST — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford розкрив деталі спортивного мінікара Puma ST

Технології&Авто
684
У компанії зараз готуються представити компактний автомобіль Ford Puma ST. Перші тизери моделі вже просочилися в Мережу.
Майбутній хетчбек з підвищеним кліренсом показали в відео, де можна помітити більш агресивний зовнішній вигляд в порівнянні з іншими версіями Puma. У конструкції передньої частини з’явилися великі повітрозабірники і розширювачі крил. Є ймовірність, що спортивна модифікація теж матиме схожі зміни. У задній частині кросовера з’явиться спойлер більшого розміру, а також для Ford Puma ST запропонують нові диски.
На відео також можна помітити короткі фрагменти інтер’єру, де з’явилися більш спортивні крісла Recaro з вишивкою ST, а на кермі відповідна виштамповка.
Планується, що Ford Puma ST отримає трициліндровий турбований 1,5-літровий мотор з віддачею 200 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Розгінна динаміка малюка прирівнюється до 6,5 секунд до перших 100 км/год. Максимально спортивний хетчбек буде розганятися до 233 км/год. Планується, що в Європі новинка буде коштувати в районі 28 тисяч євро, а з’явиться вона незабаром.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас