Компанія Ахметова запускає заводи в Італії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ахметова запускає заводи в Італії

Фондовий ринок
2027
Італійські заводи Групи «Метінвест» Ferriera Valsider і Metinvest Trametal відновили роботу після припинення роботи 23 березня на карантин через коронавирірусну інфекцію.
Про це повідомили в компанії SCM, куди входить «Метінвест».
«Італійські заводи Групи Метінвест Ferriera Valsider і Metinvest Trametal працюють у штатному режимі. Заводи відновили свою роботу в зв’язку з закінченням терміну дії постанови уряду Італії, яка, зокрема, призупинила роботу металургійних підприємств країни через пандемію коронавірусу», – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що потужності Ferriera Valsider запущені з 30 квітня, а Metinvest Trametal – з 12 квітня. Наявність на складах підприємств напівфабрикатів дозволить швидко відновити нормальний темп роботи при наявності попиту на металопродукцію. Очікуваний обсяг виробництва на Ferriera Valsider в травні складе 32 тис. тонн прокату, на Metinvest Trametal – 40 тис. тонн.
Як повідомлялося, 23 березня Група «Метінвест» призупинила роботу двох своїх перекатних підприємств в Італії. Таке рішення було прийнято в зв’язку з пандемією вірусу COVID-19 і виконанням вимог уряду Італії про припинення роботи металургійних підприємств країни.
«Метінвест» – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. До структури групи входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу.
В Україні підприємства «Метінвесту» розташовані переважно в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас