Samsung випустила три «нові» моделі ноутбука сімейства Galaxy Book (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустила три «нові» моделі ноутбука сімейства Galaxy Book (фото)

Технології&Авто
1457
Незважаючи на невеликі продажі і всесвітній карантин, Samsung випустила нові ноутбуки, які відносяться до лінійки Samsung Galaxy Book. Звичайно, вони вже певний час доступні для придбання, проте тепер вони, нарешті, вийшли за межі Китаю і Південної Кореї. Так чи інакше, в межах згаданої вище лінійки Samsung представила нам відразу три нові моделі – Galaxy Book Flex, Galaxy Book Flex Alpha, а також Galaxy Book Ion.
Samsung випустила три «нові» моделі ноутбука сімейства Galaxy Book (фото)
Їх ключовою особливістю є наявність під капотом новітніх процесорів від Intel 10-го покоління. Більш того, якщо ж говорити окремо про Galaxy Book Flex та Ion, то вони взагалі сертифіковані в межах програми Intel Project Athena.
Samsung випустила три «нові» моделі ноутбука сімейства Galaxy Book (фото)
Galaxy Flex Alpha є ноутбуком 2-в-1. Так чи інакше, за великим рахунком це все особливості, які має Flex Alpha. Однак повертаючись до Galaxy Book Flex і Ion, не можна не згадати ще одну деталь. Суть в тому, що ці ноутбуки мають вкрай корисну і зручну функцію, що дозволяє вашому трекпаду також виконувати роль бездротового зарядного пристрою. Ціни на Galaxy Flex Alpha, Ion і Flex складають 849,99, 1299,99 і 1349,99 відповідно за моделі в мінімальних комплектаціях.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас