Одна з найбільших в світі круїзних компаній припустила своє банкрутство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одна з найбільших в світі круїзних компаній припустила своє банкрутство

Фондовий ринок
1356
Третій за величиною в світі круїзний оператор Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, висловив сумнів з приводу здатності продовжувати свій бізнес у зв’язку з впливом пандемії коронавірусу.
Компанія в числі найбільш постраждалих від коронавірусу, повідомляє Reuters.
COVID-19 завдав і, як очікується, продовжить завдавати істотного впливу на фінансовий стан і операції, що негативно позначається на нашій здатності отримувати прийнятне фінансування”, – сказав представник компанії.
Також у компанії заявили, що у неї немає достатньої ліквідності для виконання своїх зобов’язань протягом наступних 12 місяців.
Круїзна компанія, яка припинила рейси до 30 червня, ще не оголосила дату відновлення роботи. Однак деякі круїзи там планують відновити до 1 серпня.
Станом на 24 квітня кількість попередніх замовлень квитків на частину року була значно меншою, ніж у попередньому році, незважаючи на зниження цін до середніх однозначних цифр. Компанія зі штаб-квартирою в Майамі зіткнулася з колективними позовами.
Позивачі стверджують, що Norwegian Cruise Line робила для ринку і клієнтів хибні заяви про COVID-19 та його вплив на бізнес. У березні генеральний прокурор штату Флорида оголосив про проведення розслідування, пов’язаного з маркетингом норвезького круїзного холдингу під час спалаху коронавірусу. Об’єктом уваги слідчих були твердження, що компанія применшує серйозність і високу ступінь зараження коронавірусу в спробі продати тури.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас