Mazda готується змінити статус кросовера СX-5 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mazda готується змінити статус кросовера СX-5

Технології&Авто
3051
В японській компанії збираються серйозно трансформувати модельний ряд. Перші кроки до змін вже почали з випуску Mazda CX-30, а за ним послідують зміни седана Mazda6.
У Mazda повідомили, що планують розділити модельний ряд бренду на два підрозділи: Large Architecture і Small Architecture. Остання буде в основному складатися з електромобілів і компактних моделей з поперечно встановленими моторами, а ось дорожча серія отримає поздовжнє розташування двигунів, а її учасники будуть претендувати на приналежність до преміум-сегменту.
Першим, кого торкнеться поділ, стане “шістка”, появу якої анонсують до 2022 року. А тепер пройшов слух про те, що класичне компонування двигуна отримає і популярний кросовер CX-50, який прийде на зміну нинішньому CX-5, як повідомляє іспанське видання Coche Spias. Новий індекс японці вже зареєстрували в Європі ще минулого року.
Виходячи з планів, кросовер стане довшим за нинішній і доросте до класу Mercedes-Benz GLC. Під капотом розташують рядні шестициліндрові мотори з віддачею в районі 285 к.с. представлені Skyactiv-X з компресором і 48-вольтовим стартер-генератором, а також турбодизельний Skyactiv-D об’ємом 3,3 літра. У пропозиції будуть і менш яскраві чотирициліндрові двигуни Skyactiv-G 2.5, Skyactiv-D 2.2 (190 к.с.).
Появу ж кросовера поки що не підтверджено компанією, але очікувати його раніше за 2022 рік точно не варто.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас