Windows 10X спочатку з'явиться на ноутбуках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 10X спочатку з'явиться на ноутбуках

Фондовий ринок
870
Затримки, пов’язані з кризою в галузі охорони здоров’я в усьому світі, змістили запуск Surface Neo та інших ПК з двома екранами. Пристрої Windows з двома екранами, мабуть, не обговорюються в 2020 році, і Microsoft заявляє, що знайшла новий дім для своєї модульної Windows 10X.
Розробка Windows 10X для традиційних розкладачок і подвійних наразі є пріоритетом. Глава підрозділу Панос Панай пояснює зрушення як спосіб задоволення попиту клієнтів. Microsoft співпрацює з OEM-виробниками, щоб поставляти ноутбуки з Windows 10X, але поки не ясно, коли операційка з’явиться на існуючому і новому обладнанні.
Windows 10X може стати заміною Windows 10S на недорогих одноекранних гаджетах, і Microsoft і надалі орієнтуватиметься на Windows 10 для досвідчених користувачів, геймерів і робочих станцій.
Windows 10X не є заміною Windows, яку ми використовуємо зараз. В ОС можна запускати тільки надійні додатки, а також не можна налаштовувати реєстр або змінювати системні файли.
Модульна ОС запускає Win32, UWP і PWA у власному віртуалізованому контейнері, захищаючи ОС і ваші дані.
Завдяки підтримці одноекранних пристроїв Microsoft нарешті змогла позиціонувати Windows 10X як конкурента Chrome OS, що спершу передбачалося, коли Windows 10 S була випущена. Microsoft не поділилася жодною інформацією про те, коли ми можемо очікувати запуску Windows 10X, але вона могла бути відкладена після початкового випуску в грудні через проблеми в усьому світі.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас