Nissan скоротить свою присутність у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan скоротить свою присутність у Європі

Технології&Авто
595
Nissan Motor Co Ltd (7201.T) скоротить свою присутність у Європі та інших регіонах, щоб зосередитися на Сполучених Штатах, Китаї та Японії в рамках плану, який представляє новий стратегічний напрямок для автовиробника, повідомили Reuters люди, які безпосередньо знають цей план.
Про це пише Reuters.
«План експлуатаційних показників» повинен бути оголошений 28 травня і виходить за рамки вирішення проблем, пов’язаних з агресивним розширенням діяльності поваленого лідера Карлоса Госна.
Гонитва за часткою ринку, особливо в Сполучених Штатах, призвела до різкого дисконтування і здешевлення бренду. Згідно з новим трирічним планом, вперше представленим тут, Nissan прагне відновити зв’язки з дилерами і оновити лінійку, щоб відновити цінову міць і прибутковість, повідомили Reuters джерела.
«Це не просто план скорочення витрат. Ми раціоналізуємо операції, переорієнтуємо наш бізнес на закладання зерен на майбутнє», – сказало джерело.
План також спрямований на зниження конкуренції і розширення співпраці з партнерами по альянсу. Nissan візьме приклад з Mitsubishi Motors Corp (7211.T) в галузі технології гібридних електромобілів з модулем, що підключається, причому менші за розміром аналоги будуть лідирувати на азіатських ринках за межами Китаю і Японії. Французька Renault SA (RENA.PA), ймовірно, зосередиться на технологіях електромобілів і Європі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас