Meizu розкрила ключові особливості нового флагмана (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Meizu розкрила ключові особливості нового флагмана (фото)

Технології&Авто
489
До презентації флагманських смартфонів Meizu 17 і Meizu 17 Pro залишаються лічені дні, у зв’язку з чим компанія стала частіше публікувати нові відомості про новинки.
Чергова серія тизерів розкрила одразу кілька важливих особливостей, пов’язаних зі звуком, дисплеєм і бездротовими модулями.
Про наявність NFC у майбутньому флагмані Meizu розповів інсайдер Mukul Sharma у своєму твіттері. Однією з особливостей смартфона стане наявність Super AMOLED-дисплея Samsung з підтримкою частоти оновлення 90 Гц, розробленого спеціально для Meizu.
На зображенні видно, що в кутку розташується маленький отвір під фронтальну камеру. Раніше також повідомлялося про вбудований сканер відбитків пальців.
Meizu розкрила ключові особливості нового флагмана (фото)
Інші тизери вказують на наявність в Meizu 17 чіпа NFC для безконтактної оплати і стереодинаміків для об’ємного звучання. Крім того, сама компанія розкрила асортимент забарвлень, в яких буде доступна новинка: Meizu 17 можна буде придбати в темно-зеленому, сірому і білому кольорах.
Meizu розкрила ключові особливості нового флагмана (фото)
Флагман Meizu буде побудований на базі процесора Snapdragon 865, отримає підтримку Wi-Fi 6 і швидкої 30-ватної зарядки.
Новинки покажуть широкій аудиторії вже 8 травня. За попередніми даними вартість смартфона складе близько 569 доларів (майже 16 тисяч гривень) на китайському ринку.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас