З України йде сервіс з доставки їжі Uber Eats — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З України йде сервіс з доставки їжі Uber Eats

Фондовий ринок
3532
Сервіс з доставки їжі Uber Eats вирішив вже з наступного місяця припинити свою діяльність в Україні.
Про це повідомили в пресслужбі компанії.
“Після тривалої співпраці з місцевими ресторанами для здійснення зручної та надійної доставки їжі ми ухвалили непросте рішення припинити роботу сервісу Uber Eats в Україні.
Коли припиняють роботу – з 3 червня 2020 року.
У компанії відзначили, що дуже засмучені через припинення роботи Uber Eats в Україні, проте планують і надалі пропонувати поїздки з Uber.
“Зараз ми насамперед прагнемо зменшити можливі негативні наслідки цього рішення для наших дорогоцінних працівників, ресторанів і кур’єрів-партнерів, а також клієнтів, які нас підтримували”, – підкреслили в пресслужбі.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше Uber Eats зробив доставку в Києві, Одесі, Львові та Харкові безкоштовною до кінця березня.
  • Для порівняння умови роботи в сервісі Glovo і сервісі Uber Eats: Glovo: графік – можна складати самостійно. Зарплата – в середньому $200-250 на тиждень. Працює система бонусів: за 10 замовлень на тиждень – бонус 400 грн, 20 – 900 грн, 30 – 1500 грн, 40 – 2200 грн, 50 – 2750 грн, 70 – 4200 грн. 17 грн за кожне замовлення плюс 5,50 грн за кожен кілометр. Торба – видають безкоштовно.
  • Сервіс Uber Eats: графік – вільний. Зарплата. Будь-яке замовлення коштує 30 гривень, плюс 6 грн за кілометр. За кожним районом міста закріплений певний коефіцієнт, на який множиться оплата за доставку, який становить від 1,3 до 1,6. Сумка: щоб отримати брендовану сумку, треба стояти в черзі, де сумки видають за 1000 грн у випадковому порядку. Партнери Uber Eats також пропонують орендувати рюкзак у них за 100 грн на день.
  • З 4 травня послуги сервісу доставки Raketa стають платними в шести містах України. У зв’язку з черговим перенесенням терміну завершення карантину, зростає обсяг інвестицій, тому більше немає можливості надавати послуги повністю безкоштовно. Де доставка стане платною: Київ; Вишневе; Дніпро; Павлоград; Харків; Львів. Вартість доставки в цих містах – 40 гривень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас