Canon пропонує використовувати її камери в якості веб-камери для проведення відеоконференцій (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Canon пропонує використовувати її камери в якості веб-камери для проведення відеоконференцій (відео)

Технології&Авто
531
В умовах пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 багато людей змушені працювати вдома і спілкуватися з колегами за допомогою відео конференцій. При цьому виявилося, що вбудовані в ноутбук веб-камери не завжди забезпечують хорошу якість зйомки, а власники настільних комп’ютерів і зовсім позбавлені можливості вести трансляцію.
Частково усунути ці проблеми пропонує компанія Canon. Як мінімум, для власників її останніх дзеркальних, бездзеркальних і компактних камер PowerShot. Тепер такі пристрої можна використовувати замість веб-камери для захоплення зображення, що дозволить істотно поліпшити якість відео.
Так, компанія Canon підготувала бета-версію програми EOS Webcam Utility для операційної системи Windows 10, яка дозволяє підключити до комп’ютера або ноутбука камеру цього виробника і використовувати її в якості веб-камери. Підключення здійснюється через інтерфейс USB.
Таке рішення має працювати спільно з більшістю популярних додатків для проведення відеоконференцій, включаючи Zoom, Microsoft Teams, BlueJeans та інші сервіси.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас