Аналітики назвали смартфони, які є найпопулярнішими в світі і найбільше продаються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики назвали смартфони, які є найпопулярнішими в світі і найбільше продаються

Технології&Авто
1978
Аналітичний ресурс DeviceAtlas опублікував результати дослідження, присвяченого популярності смартфонів.
Представлений рейтинг дозволив визначити, який гаджет користується найбільшим попитом у різних регіонах, а за яким значаться найвищі показники продажів серед окремо взятих моделей.
За даними джерела, звання найпопулярнішого пристрою дісталося представленому ще в 2016-му смартфону iPhone 7. Хоча апарат не може похвалитися великими продажами в останні два роки, він залишається одним з найбільш використовуваних гаджетів, судячи зі споживацького веб-трафіку.
Другий рядок рейтингу розділили Samsung Galaxy S8 і Galaxy S9 – обидві моделі затребувані в десятках країн по всьому світу.
Серед найбільш продаваних смартфонів в Північній Америці першими знову виявилися гаджети Apple – лідерство утримують iPhone 11 і iPhone XR. Згідно з наведеною статистикою аналітичного агентства Counterpoint Research, в поточному році на ці дві моделі припадає близько 12% і 6% продажів відповідно на території регіону. Більше того, перші п’ять рядків у США посідають саме смартфони з яблуком на логотипі.
В Європі ж топ продажів мобільних пристроїв відкрив Samsung Galaxy A50, який обігнав iPhone XR і iPhone 11, а четверту і п’яту сходинку посіли Samsung Galaxy A10 і A40 відповідно. Зовсім інша картина спостерігається на китайському ринку – там список бестселерів очолили OPPO A5 і A9, що займають першу і другу позиції у зведеному рейтингу моделей.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас