WhatsApp отримав групові дзвінки до восьми осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WhatsApp отримав групові дзвінки до восьми осіб

Технології&Авто
385
Минулого тижня Facebook оголосив про нову функцію групових відеодзвінків “Messenger Rooms”. Окрім Instagram Facebook Messenger, компанія заявила, що вона також запустить їх у Instagram, WhatsApp та Portal. Тепер останнє доступне на сьогодні оновлення WhatsApp забезпечує підтримку зашифрованих відеодзвінків до восьми осіб.
Коли Facebook оголосив Messenger Rooms минулого тижня, він не уточнив, в яких країнах він буде доступний, або коли він буде поширюватися по всьому світу. Хоча в примітках до випуску останнього оновлення для WhatsApp iOS ясно, що він забезпечує сумісність з новою функцією відеодзвінка для восьми осіб, неясно, чи доступно це зараз для всіх користувачів.
Раніше WhatsApp пропонував відеодзвінки між двома людьми, які були зашифровані (в Messenger Rooms Facebook дзвінки не шифруються). І на основі зображення, опублікованого Facebook минулого тижня, групові відеодзвінки в WhatsApp також повинні бути зашифровані.
План Facebook щодо нової функції відеодзвінків полягає в підтримці 50 осіб “протягом кількох тижнів”. Але ще не сказано, чи буде це застосовуватися до всіх додатків для обміну повідомленнями.
Повні примітки до випуску для WhatsApp версії 2.20.50:
  • Групові відео та голосові дзвінки тепер підтримують до 8 учасників. Всі учасники повинні бути на останній версії WhatsApp;
  • візуальні поліпшення для користувачів iOS 13, включаючи оновлене меню дій з повідомленнями.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас