Вийшла версія Android 11 Developer Preview 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вийшла версія Android 11 Developer Preview 3

Фондовий ринок
721
Компанія Google випустила чергову попередню версію для розробників прийдешньої ОС Android 11 – Developer Preview 3. Але фактично це вже п’ята збірка, випущена пошуковим гігантом. Це пов’язано з тим, що для Developer Preview 1 і 2 були випущені оновлені збірки з незначними виправленнями помилок.
Більшість поліпшень і виправлень у новій збірці приховані від очей і орієнтовані на розробників. Наприклад, існує API, який можна використовувати для повідомлення про причини закриття програми, наприклад, при збої системи. Також є оновлений бездротовий спосіб роботи з ADB (Android Debug Bridge – Налагоджувальний міст Android), який буде корисний у зв’язку з тим, що все більше і більше ноутбуків випускаються без портів USB Type-A. Крім того, встановлення великих APK-файлів відбувається в 10 разів швидше.
Хоча для кінцевих користувачів все це не особливо цікаво, важливим в цій новині є той факт, що це, ймовірно, остання попередня версія для розробників, далі почнеться відкрите бета-тестування Android 11. Незважаючи на те, що попередні версії для розробників загальнодоступні, все одно необхідно вручну прошивати образ системи. Збірки в рамках Android Beta Program, як правило, більш стабільні, а також дозволяють легко зареєструвати пристрій і отримати OTA-оновлення.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас