«Народний» Apple iPhone SE надійшов у продаж (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Народний» Apple iPhone SE надійшов у продаж (відео)

Фондовий ринок
4113
Сьогодні починаються роздрібні продажі нового iPhone SE – найбільш компактного і доступного (в актуальній лінійці) смартфона Apple, що має всі шанси повторити, а можливо, навіть перевершити успіх культової оригінальної моделі iPhone SE 2016 року. Покупці можуть знайти новинку в магазинах Apple і у авторизованих роздрібних партнерів більш ніж в 40 країнах світу (на жаль, України в списку країн першої хвилі немає).
Нагадаємо, анонс iPhone SE відбувся минулого тижня. Модель другого покоління отримала старомодний дизайн в стилі iPhone 8 з 4,7-дюймовим екраном і кнопкою Home з вбудованим сканером відбитків пальців Touch ID, топову SoC A13 Bionic, як у старших моделей лінійки iPhone 11, і 12-мегапіксельну основну камеру, як у iPhone Xr 2018 року. Всі технічні характеристики нового iPhone SE ми наводили в нашому детальному анонсі новинки і порівнянні з iPhone Xr і iPhone 11. Перші огляди і розпакування вийшли ще позавчора, тож, в принципі, вже все доволі ясно.
Судячи зі свіжих тестів, Apple обмежила продуктивність SoC A13 Bionic в iPhone SE – в синтетичних тестах новинка показує результат на рівні моделей iPhone XS і iPhone XS Max, заснованих на SoC A12 Bionic. Судячи з усього, це було зроблено, щоб забезпечити більш високу автономність. Тобто, інженери явно шукали баланс. Це рішення напевно засмутить деяких користувачів, які розраховують на продуктивність рівня iPhone 11. З іншого боку, якщо в реальних додатках різниця не буде помітна (швидше за все, так і буде), то це тільки плюс.
У США новий iPhone SE пропонується в трьох варіантах об’єму пам’яті – 64, 128 і 256 ГБ за цінами $399, $449 і $549. На вибір є три варіанти кольору корпусу – чорний, білий і червоний Product RED. Частина виручки з продажів останнього буде перераховуватися на рахунки нового підрозділу Глобального фонду, створеного для боротьби з COVID-19.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас