Україна в ТОП-5 країнах за темпами зростання фриланс-індустрії (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна в ТОП-5 країнах за темпами зростання фриланс-індустрії (інфографіка)

Особисті фінанси
1826
Дедалі більше українців починають працювати як фрилансери. А Україна продовжує входити в ТОП-5 країн за темпами зростання фриланс-індустрії.
Про це свідчать дані платіжної платформи Payoneer.
Як зазначається, поширення коронавірусу по всьому світу змусило людей шукати нові шляхи для заробітку.
“Розвиток фриланс-індустрії – глобальний тренд, і Україна від нього не відстає. Нова хвиля інтересу до такого виду роботи багато в чому пов’язана з економічними наслідками від поширення коронавірусу, такими як: скорочення і зменшення заробітних плат. Українців приваблює у фрилансі можливість працювати вдома і отримувати гідну оплату своєї праці від західних замовників”, – повідомляють аналітики компанії.
Глобальна статистика компанії за 1 квартал 2020 року, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, показує загальне збільшення транзакцій за обсягами на 30% і кількості – практично на 20%.
За даними платіжної платформи:
  • фриланс-індустрія стрімко зростає як за обсягом, так і за кількістю транзакцій;
  • у першому кварталі 2020 року обсяг онлайн-платежів, де працює платіжна платформа, за фриланс-індустрією збільшився на 54% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а кількість транзакцій зросла на 40%;
  • в Україні за перший квартал 2020 року сфера фрилансу показала зростання на 27% і в транзакціях, і в обсягах.
Україна в ТОП-5 країнах за темпами зростання фриланс-індустрії (інфографіка)

Довідка Finance.ua:

  • За даними Фриланс-платформи Freelancehunt, за перший тиждень карантину з 16 до 22 березня на сервісі було відзначено різке зростання зареєстрованих користувачів. Приріст нових користувачів по відношенню до аналогічного періоду в лютому склав 43,8%.
  • За 2019 рік в Україні зросли не тільки середні зарплати, а й гонорари фрилансерів – на 17%. В середньому фахівці на віддаленій роботі заробляють близько 16 тис. гривень.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас