"Антиколомойський" закон: Представників МВФ запросили в Раду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Антиколомойський" закон: Представників МВФ запросили в Раду

Казна та Політика
977
Голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев (фракція “Слуга народу”) підписав лист до МВФ із запрошенням приєднатися до обговорення законопроєкту про банки.
“На початку засідання голова Комітету Данило Гетманцев поінформував, що з ініціативи членів Комітету підписав лист до Міжнародного валютного фонду із запрошенням його представників долучитися до обговорення законопроєкту”.
30 березня Рада підтримала в першому читанні так званий “антиколомойський” законопроект№2571-д щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності.
До цього законопроєкту депутати внесли 16 тисяч 335 правок. Найбільше пропозицій у монобільшості, “слуги народу” подали понад 13 тисяч правок.
МВФ закликав для надання нової програми для України ухвалити закони щодо вдосконалення структури регулювання в банківському секторі, а також про земельну реформу.
Колишній співвласник націоналізованого ПриватБанку олігарх Ігор Коломойський заявив, що не причетний до внесення більш ніж 16 тисяч поправок до закону, який унеможливить повернення йому цього банку.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас