Уряд працює над створенням нових робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд працює над створенням нових робочих місць

Казна та Політика
561
Уряд працює над створенням нових робочих місць, щоб люди після пом’якшення та завершення карантину могли вийти на роботу.
Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив під час брифінгу за підсумками засідання Регіонального штабу на Закарпатті.
“З Міністерством соціальної політики та Міністерством економіки працюємо над створенням додаткових робочих місць, яких, як ми казали, в Україні потрібно декілька сотень тисяч, і ми будемо готові ці робочі місця презентувати і надати їх найближчим часом для того, щоб люди зразу після пом’якшення та завершення карантинних умов могли рухатися та знайти собі роботу і забезпечити свою сім’ю коштами на харчування”, – підсумував він.
За його словами, уряд запровадив низку соціальних проектів.
“Перше – це підтримка наших пенсіонерів. Друге – це підтримка наших безробітних, ми прискорили надання допомоги по безробіттю незалежно від статті, за якою людину було звільнено, ми вчора через додаток “Дія” запровадили онлайн реєстрацію для того, щоб люди могли не виходити з дому. За час карантину зросла кількість безробітних, і ми приділяємо цьому щоденно достатньо велику увагу. Це стосовно тих, хто вже втратив роботу”, – зазначив Шмигаль.

Довідка Finance.ua:

  • Кабмін встановив розмір допомоги з часткового безробіття на період карантину. Розмір допомоги – дві третини окладу, але не більше мінімальної зарплати.
  • В Україні з кінця березня 2020 року зростає безробіття. У Державному центрі зайнятості розповіли, яким способом можна подати документи для отримання допомоги в період карантину.
  • В Україні на період карантину мінімальний розмір допомоги на випадок безробіття збільшується з 650 гривень до 1000 гривень.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас