У Xiaomi з'явиться смартфон-розкладачка (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Xiaomi з'явиться смартфон-розкладачка (фото)

Технології&Авто
766
Китайська компанія Xiaomi, за повідомленнями джерел мережі, має намір випустити смартфон з гнучким дисплеєм, виконаний у форматі класичних «розкладачок».
Мова йде про апарат, який буде конкурувати з моделями Samsung Galaxy Z Flip і Motorola razr нового покоління. Іншими словами, користувачі зможуть складати пристрій по вертикалі, зменшуючи його довжину вдвічі.
Стверджується, що Xiaomi веде переговори про постачання гнучких екранів для смартфона-розкладачки з Samsung Display. Не виключено також, що китайський розробник замовить такі панелі від іншого південнокорейського виробника – компанії LG.
У Xiaomi з'явиться смартфон-розкладачка (фото)
Інформації про характеристики майбутнього складаного апарату Xiaomi поки, на жаль, немає. Але інтернет-ресурси вже опублікували концептуальні рендери майбутнього смартфона, сформовані з урахуванням наявної патентної документації.
Імовірно, що пристрій отримає невеликий зовнішній екран для відображення корисної інформації і різних повідомлень. Внутрішня камера нібито розташується на рамці над гнучким дисплеєм, а тильна камера вбере в себе не менше двох оптичних модулів і світлодіодний спалах.
У Xiaomi з'явиться смартфон-розкладачка (фото)
Масове виробництво смартфона-розкладачки Xiaomi має початися в другій половині поточного року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас