Наслідки карантину: 62% ресторанів припинили свою роботу
Під час карантину 62% ресторанів припинили свою роботу, а з кожним тижнем відсоток працюючих компаній зменшується.
Про це повідомляє Опендатабот.
При цьому продажі в закладах громадського харчування скоротилися в три рази.
“Загальний оборот клієнтів Рoster становив 230 млн грн до карантину, тепер він становить лише 63 млн грн”, – йдеться в повідомленні.
Довідка Finance.ua:
- За результатами експрес-опитування, проведеного Європейською Бізнес Асоціацією серед представників малого та мікробізнесу 18% респондентів розглядають варіант закриття власного бізнесу, 78% повідомляють про втрати до 75% від доходів, і тільки 4% можуть похвалитися збільшенням прибутку компанії.
- Доведеться зменшити кількість працівників 31% підприємств, тоді як 21% ще не визначилися, а 48% респондентів не планують жодних скорочень.
- Найбільше підприємців турбує невизначеність поточної ситуації. В умовах, коли важко передбачити тривалість карантину і зміни в поведінці споживачів, прораховувати будь-які сценарії розвитку свого бізнесу практично неможливо.
За матеріалами: Finance.ua
Поділитися новиною