GoPro скоротить 20% співробітників через коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GoPro скоротить 20% співробітників через коронавірус

Фондовий ринок
421
Компанія GoPro оголосила, що у відповідь на пандемію COVID-19 скоротить понад 20% своєї робочої сили. Цей крок робиться в рамках спроби скоротити операційні витрати на $100 млн в цьому році. Також на 2021 рік заплановано додаткове скорочення витрат на $250 млн, вже не пов’язаних зі зниженням чисельності персоналу.
GoPro додала, що засновнику і виконавчому директору Ніколасу Вудману (Nicholas Woodman) не виплачуватиметься винагорода всю решту року, і що компанія буде більше орієнтуватися на продажі безпосередньо споживачам, з мінімальною участю посередників (тобто онлайн-продажів стане більше).
Нова реструктуризація відбувається після того, як GoPro тільки почала відновлюватися від невдалої спроби виходу на ринок дронів. Випущений в кінці 2016 року після кількох затримок дрон GoPro Karma не зміг справити враження на публіку, і в підсумку GoPro покинула бізнес дронів трохи більше року тому. У минулому році успіхи Hero 7 стали ознаками відновлення бізнесу.
За повідомленням Bloomberg, в першому кварталі цього року GoPro продала 700 000 камер, і очікує, що на плани випуску її продуктів і послуг в 2020 році не вплинуть поточні операційні скорочення.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас