Microsoft анонсував Планетарний комп'ютер (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft анонсував Планетарний комп'ютер (відео)

Технології&Авто
1351
У січні Microsoft запустила вуглецеву ініціативу, поставивши перед компанією нові цілі щодо зниження викидів вуглецю до кінця цього десятиліття. Хоча COVID-19 відтоді змінив повсякденне життя майже всіх нас, проблеми стійкості стали не менш актуальними або важливими. Тому компанія оголосила другий крок у зусиллях щодо збереження та захисту біорізноманіття та здоров’я екосистем світу.
Нова ініціатива Microsoft в галузі біорізноманіття багатогранна. Можливо, це спрямовано на те, щоб змусити дані та цифрові технології працювати, в тому числі за допомогою амбітної програми, яка об’єднує дані про навколишнє середовище з усього світу і використовує їх в новому “планетарному комп’ютері“.
Microsoft поєднає це з новою роботою, щоб партнери та клієнти могли використовувати отримані результати для підвищення ефективності ухвалення екологічних рішень у своїй організаційній діяльності.
Також компанія буде використовувати його, щоб висловлюватися з питань державної політики, пов’язаної з екосистемами, і брати на себе відповідальність за власний вплив.
“Планетарний комп’ютер” являє собою платформу зі штучним інтелектом на базі Хмари Microsoft Azure, що використовує машинне навчання для аналізу даних з різних джерел.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас