У SkyUp розповіли про збитки і відновлення роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У SkyUp розповіли про збитки і відновлення роботи

Фондовий ринок
6413
Авіакомпанія SkyUp за 2 роки польотів не згенерувала збитків, заявив директор з продажу авіаперевізника Олександр Джиджора під час онлайн Авіамарафону.
«У нас немає постачальників, яким ми винні, крім поточних операційних витрат. Ні за аеронавігацію, ні аеропортам, ні за паливо. Тому у нас ризики менші, ніж у інших авіаперевізників», – зазначив топ-менеджер.
За його словами, зараз авіакомпанія виконує рейси, які покривають її витрати, що дозволяє не нести витрат на консервацію флоту. Також SkyUp намагається розподіляти навантаження на пілотів і бортпровідників, щоб вони мали льотну практику і могли продовжити свої ліцензії.
«На момент, коли ми вже не зможемо літати, ми не так багато понесемо втрат, щоб переживати про те, що не злетимо. Чи варто переживати за нас в майбутньому? Варто очікувати, що якісь оптимізації розкладу будуть проведені», – зазначив Джиджора.
Під скорочення планується пустити нові маршрути. «У польотній програмі не буде напрямків, які ми планували тільки запускати – тих, яких не було влітку минулого року, і за якими ми не літали взимку цього року», – додав директор з продажу SkyUp.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас