OnePlus анонсувала бездротові навушники з автономністю 20 годин (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus анонсувала бездротові навушники з автономністю 20 годин (фото)

Технології&Авто
631
Компанія OnePlus представила і бездротові навушники (з шийним ободом) під назвою Bullets Wireless Z. Новинка відрізняється тривалим часом автономної роботи і підтримкою швидкої зарядки Warp Charge. Таким чином, пристрій може працювати на одному заряді батареї до 20 годин, а всього 10 хвилин підзарядки дозволяє прослуховувати музику протягом 10 годин.
Бездротові навушники OnePlus Bullets Wireless Z оснащені чіпом з підтримкою Bluetooth 5, 9,2-міліметровими динаміками і портом для зарядки USB Type-C. для пристрою заявлено захист від вологи і поту відповідно до стандарту IP55.
OnePlus анонсувала бездротові навушники з автономністю 20 годин (фото)
Серед інших функцій згадується Magnetic Controls – відтворення музики автоматично припиняється або відновлюється, коли два навушники з’єднуються за допомогою магніту або роз’єднуються, відповідно. На підтримуваних смартфонах OnePlus можна скористатися функціями швидкого з’єднання і перемикання між двома підключеними пристроями. Додатково згадується про підтримку режиму з низькими затримками при передачі сигналу.
OnePlus анонсувала бездротові навушники з автономністю 20 годин (фото)
Нові бездротові навушники OnePlus Bullets Wireless Z надійдуть у продаж за ціною $49,95, але дата їх виходу на ринок поки що не називається.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас