Xiaomi випустила дворежимну мініклавіатуру (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила дворежимну мініклавіатуру (фото)

Технології&Авто
766
Екологічна мережа Xiaomi MIIIW випустила дворежимну мініклавіатуру Air 85 Bluetooth MIIIW. Як випливає з назви, клавіатура поставляється з 85 клавішами, розташованими на красивій розкладці.
Клавіатура має круглу форму, а пристрій має добре скошені краї і товщину 7,8 мм. Замість пласкої основи нова клавіатура MIIIW має кут нахилу 8 градусів, який злегка піднімає задню основу для полегшення друку і зниження стомлюваності пальців. Ключові символи вигравірувані за допомогою лазерної технології, що робить їх більш красивими і яскравими.
Xiaomi випустила дворежимну мініклавіатуру (фото)
Клавіатура є бездротовим пристроєм і підтримує дворежимне з’єднання, тобто вона може бути підключена через Bluetooth, а також через виділений бездротовий USB-приймач. Користувач може легко перемикатися між двома режимами підключення, оскільки є спеціальні кнопки для перемикання. Він також поставляється з підтримкою Windows, Android, iOS і MacOS. Також є спеціальна кнопка для перемикання OS.
Xiaomi випустила дворежимну мініклавіатуру (фото)
Дворежимна мініклавіатура MIIIW Air 85 Bluetooth поставляється в чорному і рожевому кольорах і коштує приблизно 22 долари. Зараз вона доступна на веб-сайті Xiaomi Youpin.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас