Криптобіржа-2020: StormGain — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Криптобіржа-2020: StormGain

Фінтех і Картки
1031
З кожним роком на ринок крипто торгівлі виходить все менше нових учасників: з одного боку, він вже устоявся і є свої лідери; з іншого боку, потрібно більше ресурсів на розкрутку і пропозиція більш лояльних програм для залучення клієнтів. Тому поява нових гравців викликає непідробний інтерес з боку спільноти. Найяскравішим новачком останніх двох років стала криптобіржа StormGain. Давайте оцінимо, наскільки ця біржа заслуговує на нашу увагу.
Історія створення
Компанія StormGain була зареєстрована в липні 2019 року. На поточний момент рекламна активність помічена в країнах Азії, Латинської Америки, Західної та Східної Європи. Список підтримуваних мов це тільки підтверджує:
Криптобіржа-2020: StormGain
Рекламна кампанія
Говорячи про потужну рекламну кампанію, ми не маємо на увазі просування в мережі за рахунок накрутки відвідувань сайту, покупки банерів або записи youtube-оглядів. StormGain в тому ж 2019 року стала офіційним спонсором англійського клубу, що входить в Прем’єр-Лігу, Newcastle United. Потужний старт, чи не так?
Криптобіржа-2020: StormGain
Зверніть увагу на нарукавний логотип у Валентино Лазаро.
Виходячи з передбачуваного бюджету, можна говорити про те, що біржа має амбітні цілі і розраховує на захоплення значної частки ринку. Давайте тепер розглянемо, що вона пропонує безпосередньо для трейдерів.
Юзабіліті і ергономіка
Сайт компанії побудований з урахуванням неофіційного правила «трьох кліків», коли потрібна інформація знаходиться в кілька дій, а групування просте і зрозуміле.
Криптобіржа-2020: StormGain
Те ж стосується і платформи. Окремо варто зауважити, що безпосередньо в ній є відеоуроки, які дозволяють максимально швидко адаптуватися навіть новачкам в трейдингу і криптоінвестіціях.
Криптобіржа-2020: StormGain
Це, безумовно, можна віднести до переваг компанії, оскільки навіть елементарної мульти мовної підтримки немає у багатьох криптовалютних гравців, а щоб платформа включала в себе ще й навчальний матеріал, явище нове.
Торгові умови
За розміром сукупної комісії серед лідерів крипто індустрії StormGain займає третю позицію, за оцінкою порталу BeInCrypto.
Криптобіржа-2020: StormGain
При цьому компанія пропонує максимальне для ринку плече і нульовий спред на деякі інструменти. Якщо говорити про кількість криптовалют, то їх налічується близько трьох десятків, і це можна віднести до недоліків цієї біржі.
Криптобіржа-2020: StormGain
Однак, справедливості заради, відзначимо, що є всі найпопулярніші інструменти: bitcoin, ethereum, ripple, eos, stellar, monero і інші.
У StormGain досить високі вимоги до розміру початкового депозиту – не менше 50 USDT. Розмір мінімальної угоди – 10 USDT. Але тут варто враховувати наявність ще однієї особливості платформи, мультиплікатор. Це кредитне плече, яке можна використовувати безпосередньо при відкритті угоди, таким чином, торгівля може бути як консервативна, так і різко агресивна. Все залежить від власних уподобань трейдера, а не регламентується компанією за допомогою фіксованих умов рахунку, як у інших крипто брокерів.
Криптобіржа-2020: StormGain
Холдинг і крипто гаманці
StormGain намагається взяти найкраще від крипто брокерів і криптобірж. Крім досить зручної торгової платформи, зрозумілої як професіоналу, так і початківцю, компанія пропонує послуги по зберіганню криптовалюти в електронних гаманцях із забезпеченням дивідендів в розмірі до 10% річних! Для холдингу доступні крипто гаманці в наступних валютах: USDT, BTC, LTC, ETH, XRP і BCH.
Комісії за поповнення і виведення в криптовалюті одні з найнижчих на ринку.
Криптобіржа-2020: StormGain
Якщо у вас немає криптовалюти, її можна купити в StormGain безпосередньо з банківської картки. Комісія в цьому випадку буде більше, але ви уникаєте посередника у вигляді крипто обмінників.
Унікальність даної крипто біржі полягає ще і в тому, що введення і виведення можливі не тільки в криптовалюті, але і фіаті з банківських реквізитів. На поповнення підтримується кілька варіантів валют, включаючи російські рублі, досить лише внести дані з банківської картки як при стандартній покупці. Вивести кошти на поточний момент можна в декількох криптовалютах і євро.
Крипто трейдінг
Торгівля криптовалютою ведеться у власному веб-терміналі, а також доступні мобільні версії для Android і iOS. Ми пробували запускати веб-версію на смартфоні, така можливість теж існує, але на слабких пристроях краще використовувати адаптовану версію.
Для технічного аналізу в платформі є понад 40 вбудованих індикаторів, розбитих на три групи. Але нам більше сподобалися графічні шаблони, такі як «голова і плечі», «XABCD», а також маркування з розрахунку ризику/прибутку.
Криптобіржа-2020: StormGain
У порівнянні з традиційними торговими платформами, технічний аналіз в StormGain проводиться легко і невимушено, а після закриття/відкриття сайту вся розмітка зберігається точно так же, як і на десктопних версіях.
Торгівля ведеться в режимі 24/7, позиції можна відкривати як безпосередньо з ринку, так і відкладеними ордерами.
Криптобіржа-2020: StormGain
Бонуси / івенти
StormGain має розширену програму лояльності: комісії за введення/виведення компенсуються бонусними балами, які згодом можна використовувати в торгівлі. Також проводяться різні конкурси.
На момент підготовки цього огляду на платформі проходить турнір серед трейдерів на демо-рахунках, де розігрується сума в 100 000 USDT. Проведення конкурсу максимально прозоре, таблиця трейдерів оновлюється онлайн, і кожен хто бере участь може знайти себе і той приз, на який він претендує в поточний момент.
Криптобіржа-2020: StormGain
Висновки
Прихильникам екзотики може здатися недостатньо широким спектр представлених криптовалют, проте новачкам буде максимально комфортно робити перші кроки саме на цій крипто біржі.
Відносно високі вимоги за розміром депозиту компенсуються вбудованим мультиплікатором, а комісії  за поповнення/ виведення в криптовалюті приємно здивують навіть досвідчених крипто трейдерів.
StormGain -  молода крипто біржа, чого не скажеш, виходячи з рівня підходу як до просування компанії, так і представленого спектру послуг. Укладення договору з футбольним клубом з англійської Прем’єр-Ліги свідчить про далекосяжні амбітні плани компанії, а гнучкі умови торгівлі і наявність мультиплікатора сприятимуть втіленню їх у життя.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас