Renault сконцентрується на електромобілях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault сконцентрується на електромобілях

Фондовий ринок
4512
Французький автовиробник Renault заявив, що продає свою частку в китайському спільному підприємстві з DongFeng Motor Corporation Dongfeng, що, за словами Renault, допоможе йому домогтися максимальної синергії з японським партнером Nissan.
Renault була однією з багатьох провідних світових автомобільних компаній, яка сильно постраждала від впливу коронавірусу, що призвело до закриття заводів і падіння попиту.
Renault і Dongfeng заявили, що продовжать співпрацю з Nissan в галузі двигунів нового покоління, таких як постачання компонентів для Dongfeng Renault Automotive Company і ліцензії на дизельне паливо для Dongfeng Automobile Co Ltd.
Renault і Dongfeng також будуть співпрацювати в галузі високотехнологічних інтелектуальних транспортних засобів, в той час як Dongfeng Renault Automotive Company припинить свою діяльність під маркою Renault.
“Ми починаємо нову главу в Китаї. Ми сконцентруємося на електромобілях і легких комерційних автомобілях – двох основних рушійних силах майбутньої чистої мобільності і будемо більш ефективно використовувати наші відносини з Nissan», – сказав Франсуа Провост, голова китайського регіону Renault.
За матеріалами:
Курс України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас