Гаджети Samsung позбудуться голосового асистента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гаджети Samsung позбудуться голосового асистента

Технології&Авто
817
Компанія Samsung закриває свій віртуальний помічник S Voice через кілька місяців. Робота S Voice буде припинена з 1 червня, що є невеликою, але значною зміною для компанії, оскільки вона ще більше фокусується на Bixby як голосовому інтерфейсі.
Колись S Voice був голосовим помічником, порівнянним з Siri від Apple. Після запуску через додаток він може обробляти запити на дзвінки, встановлювати нагадування, давати вказівки та інші основні завдання, дані йому за допомогою голосу. Елементарний голосовий помічник був включений в Bixby 1.0, коли з’явився смартфон Galaxy S8. Перша ітерація Bixby, незважаючи на всі її недоліки, могла обробляти набагато більше, ніж S Voice. Оновлений Bixby 2.0 вийшов рік по тому і став приємною несподіванкою щодо можливостей і простоти використання.
Починаючи з червня, S Voice не буде працювати навіть на тих смартфонах, де він ще існує. Будь-хто, хто спробує запустити S Voice, отримає повідомлення про помилку. Тій невеликій групі людей, у яких є смартфони Samsung з S Voice і які все ще використовують його, доведеться перейти на пристрій з Bixby. Вони також можуть просто переключитися на використання Googe Assistant, який доступний на кожному смартфоні Android.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас