Nokia хоче випустити смартфон з камерою на 108 Мп (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia хоче випустити смартфон з камерою на 108 Мп (фото)

Технології&Авто
659
За витоками, отриманими NokiaPowerUser, передбачається, що для майбутнього Nokia 9.3 PureView планується переглянути систему пентакамер. Точніше кажучи, відмовитися від технології камери Light, використовуваної в оригіналі.
Ця конкретна деталь підтверджує звіт за січень, в якому стверджувалося, що HMD Global відмовилася від Light як партнера через відсутність підтримки після запуску Nokia 9 PureView минулого року.
Вважається, що фінська компанія працює з новим партнером над удосконаленням своєї системи камер наступного покоління. Якого партнера – ще належить з’ясувати, але, схоже, вони планують кілька великих оновлень.
Nokia хоче випустити смартфон з камерою на 108 Мп (фото)
Мабуть, це буде “одне з найпотужніших рішень для камер на флагмані”, яке буде доступне на ринку і оснащене 64-мегапіксельною основною камерою. Це повинно підтримувати оптичну стабілізацію зображення (OIS) і дебютувати разом з надширококутною камерою на 108 мегапікселів.
Поки що немає відомостей про технічні характеристики інших камер, але очікується, що вони будуть діяти як телеоб’єктив, макро і датчики глибини відповідно. Очікується, що Nokia 9.3 PureView з’явиться в кінці цього року разом з Nokia 7.3 на заході, який відбудеться в кінці серпня або у вересні.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас