Lenovo анонсувала смартфон зі знімним акумулятором (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo анонсувала смартфон зі знімним акумулятором (фото)

Технології&Авто
912
Компанія Lenovo розширила лінійку смартфонів, представлених в доступному ціновому сегменті. Модель під назвою Lenovo A7 примітна великим екраном, восьмиядерним процесором і подвійною основною камерою, а також значним заявленим часом автономної роботи.
Апарат оснащений 6,09-дюймовим дисплеєм з краплеподібним вирізом під 5-мегапіксельну фронталку. Основна камера пристрою представлена двома сенсорами з роздільною здатністю 13 і 2 Мп з підтримкою технології розпізнавання 12 типів сцен за допомогою ШІ-алгоритмів. Як спосіб біометричної аутентифікації запропоновано сканер відбитків пальців, розміщений на тильній кришці пристрою.
Lenovo анонсувала смартфон зі знімним акумулятором (фото)
За продуктивність новинки відповідає восьмиядерний процесор Unisoc SC9863 (1,6 ГГц) в тандемі з графічним чіпом PowerVR IMG8322/GE8322. Ємність змінного акумулятора пристрою становить 4000 мАг – за заявою виробника, одного заряду достатньо для 416 годин роботи гаджета в режимі очікування або 10 годин безперервного відтворення музики.
Lenovo анонсувала смартфон зі знімним акумулятором (фото)
Інші специфікації і роздрібна вартість новинки будуть оголошені пізніше. За даними мережевих джерел, ціна Lenovo A7 не перевищить $130.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас