Huawei готує власну кредитну картку (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei готує власну кредитну картку (фото)

Фінтех і Картки
1041
Китайські виробники мобільних пристроїв досить часто запозичують ідеї для нових продуктів у Apple. Наприклад, не так давно Xiaomi зробила свою версію Memoji. А тепер Huawei вирішила, що в її асортименті не вистачає кредитної картки.
Генеральний директор Huawei Consumer Business Group Річард Ю (Richard Yu) під час китайської презентації Huawei P40, представив Huawei Card. Хоча багато деталей про новий продукт поки що невідомі, кредитна картка китайської компанії запозичила більшість найкращих функцій у Apple Card. Картка буде доступна як у фізичному, так і у віртуальному варіанті і буде підтримувати безконтактний спосіб оплати. Крім цього, смартфони компанії будуть зберігати всі дані в тому ж безпечному сховищі, яке містить платіжну інформацію. Картка буде працювати з UnionPay, найбільшою платіжною системою в Китаї.
Huawei готує власну кредитну картку (фото)
Huawei пропонує користувачам своєї кредитної картки купу пільг. Так, наприклад, компанія не буде стягувати плату за обслуговування картки в перший рік. Другий рік також буде безкоштовним для тих, хто витратить певну суму на покупки за допомогою Huawei Pay. Ще будуть доступні пільги для тих, хто багато подорожує. Витративши певну суму, користувачі можуть отримати безкоштовний доступ у VIP-зали очікування вокзалів і аеропортів. На багато покупок буде поширюватися кешбек.
Дата виходу кредитної картки Huawei Card не була озвучена під час презентації.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас