У 5G-зв'язку з'явилася заміна стандартним SMS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 5G-зв'язку з'явилася заміна стандартним SMS

Технології&Авто
1486
8 квітня China Mobile, China Telecom і China Unicom спільно провели онлайн-прес-конференцію, щоб спільно розповісти про 5G.
Служба обміну повідомленнями 5G є новим оновленням базової служби коротких повідомлень (SMS). Для окремих користувачів повідомлення 5G дозволять відправляти більш ємкі тексти повідомлення, на відміну від SMS, і можуть підтримувати кілька форматів мультимедіа, включаючи текст, зображення, аудіо, відео, смайлики і контакти.
Крім того, обмін повідомленнями 5G забезпечує абсолютно новий режим взаємодії людини з комп’ютером, в тому числі оплату послуг безпосередньо у вікні повідомлень.
Представники 11 компаній, включаючи Huawei, Xiaomi, vivo, OPPO, ZTE, Samsung, Lenovo і Meizu, взяли участь у онлайн-прес-конференції і заявили, що включать формат в нові моделі смартфонів. Huawei вже повідомила, що підтримує мобільну службу обміну повідомленнями 5G. У березні послугу вже було запущено в пілотному регіоні, щоб почати спільний тест. Перший дзвінок в мережі хочуть зробити 10 квітня, а підтримку обміну повідомленнями 5G в червні.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас