У Південній Кореї хочуть використовувати електронні браслети для карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Південній Кореї хочуть використовувати електронні браслети для карантину

Технології&Авто
337
Уряд Південної Кореї розглядає можливість використання електронних браслетів для забезпечення карантинних заходів у спробі стримати поширення COVID-19.
Це один з безлічі варіантів, які розглядаються для моніторингу тих, хто перебуває на карантині, сказав Юн Техо, генеральний директор з політики громадської охорони здоров’я в Міністерстві охорони здоров’я і соціального забезпечення. “Більшість з тих, хто перебуває на карантині, добре виконують протоколи, але були деякі порушення. Після подальших обговорень ми придумаємо найбільш ефективний захід”, – додав Юн.
Він додав, що уряд усвідомлює сильні негативні конотації, пов’язані з використанням браслетів. Станом на 18:00 понеділка уряд Південної Кореї закликав 46 566 осіб пройти обов’язковий карантин, причому 36 424 з них були нещодавно прибули з-за кордону.
Південна Корея наразі зобов’язує всіх, хто прибув з-за кордону, бути в ізоляції протягом 2 тижнів. На сьогоднішній день було встановлено, що 75 осіб порушили карантин, і шість з них були затримані поліцією за порушення.
Уряд очікує, що число людей в карантині зросте до 80-90 тисяч в найближчі дні. Крім електронних браслетів уряд також розглядає інші заходи примусу, такі як збільшення частоти телефонних дзвінків тим, хто перебуває на карантині, і організація випадкових відвідин, сказав Юн. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Google запустить сервіс попереджень про коронавірус.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас