Apple купує компанію Voysis AI для поліпшення роботи Siri — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple купує компанію Voysis AI для поліпшення роботи Siri

Фондовий ринок
423
Apple була одним з піонерів в сегменті голосових помічників, однак, поки голосові асистенти інших виробників ставали кращими, Siri працював не надто добре. У порівнянні з віртуальними помічниками конкурентів, Google і Amazon, наприклад, Siri — один з менш привабливих, а іноді й менш корисних. Apple знає про цей факт і придбала Voysis, щоб поліпшити його роботу.
Voysis відома розробками голосових помічників для додатків і онлайн покупок. Компанія також розробила свою платформу на основі AI-методу під назвою Wavenets — він дозволяє програмі Voice Assistant працювати з дуже маленькою частиною пам’яті після її навчання. За словами співзасновника компанії Пітера Кехілла, розробникам вдалося скоротити свою систему до рівня, коли програмне забезпечення використовує всього 25 Мб. Таким чином, можна легко запустити смартфон без належного підключення до Інтернету.
Хоча Apple й не розкрила причини нової покупки, можна припустити, що компанія буде використовувати Voysis, щоб поліпшити можливості Siri з обробки природної мови.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас