У Windows 10 з'явиться новий Центр оновлень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Windows 10 з'явиться новий Центр оновлень

Фондовий ринок
1734
Прийдешнє велике оновлення Windows 10 відкриє нову систему сповіщень, яка являє собою новий спосіб інформування користувачів про оновлення для ПК.
В оновленні Windows 10 May 2020 (відомої як версія 2004) з’явилося нове сповіщення, яке з’являється в Центрі дій, інформуючи вас про те, що оновлення готове до встановлення, і даючи вибрати з трьох варіантів. Ви можете “Запустити знову зараз”, щоб встановити оновлення тут же, або вибрати “Запустити знову сьогодні”, якщо ви хочете відкласти встановлення. Крім того, існує третій варіант “Вибрати годину”, який дозволяє запланувати оновлення на точний час.
Як зауважив італійський технічний сайт HTNovo, повідомлення супроводжується анімацією, що нагадує користувачам ноутбуків, що їм слід підключити свій пристрій, щоб він працював від мережі (а не від батареї) перед встановленням оновлення. Також оновлення Windows 10 включає в себе основні зміни в Cortana – цифровий помічник перетворений в окремий додаток і пропонує більш природній “розмовний” інтерфейс – поряд з різними поліпшеннями інтерфейсу, настройками віртуальних робочих столів, диспетчером задач, пошуком Windows тощо.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас