Киян закликали повідомляти про завищені ціни на товари першої необхідності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киян закликали повідомляти про завищені ціни на товари першої необхідності

Особисті фінанси
942
Київський міський голова Віталій Кличко закликав жителів столиці повідомляти про завищені ціни на товари першої необхідності.
Про це він сказав на онлайн-брифінгу.
За його словами, міська влада моніторить ситуацію з цінами на продукти першої необхідності в магазинах і супермаркетах столиці.
“Щойно запровадили обмежувальні заходи, жителі міста створили ажіотаж в магазинах. Скуповували все – продукти харчування, туалетний папір, дезінфікуючі засоби. Користуючись шаленим попитом, магазини та супермаркети підняли ціни на ці товари… Київське обласне відділення Антимонопольного комітету вже порушило справу проти постачальників продуктів харчування і найбільших мереж Києва за фактом суттєвого подорожчання продуктів”, – повідомив Кличко.
За його словами, за останній тиждень ціни на основні продукти в столиці не підвищилися, а у деяких мережах та магазинах навпаки – вирівнялися, а на деякі товари навіть знизилися.
Кличко закликав киян повідомляти про завищені ціни на товари першої необхідності або до Контактного центру столиці 15-51, або до Антимонопольного комітету за телефоном гарячої лінії 044-594-64-10.

Довідка Finance.ua:

  • У Київському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету повідомили, що ціни на продукти у київських супермаркетах зупинили своє зростання, а деякі товари подешевшали.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас