Microsoft запатентував планшет з трьома екранами (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft запатентував планшет з трьома екранами (фото)

Технології&Авто
1082
Нещодавній патент Microsoft показав, що компанія розробляє новий продукт Surface.
Патент описує своєрідний пристрій, який нагадує Surface Duo, але з трьома дисплеями на одному шарнірному механізмі.
Це може бути новий продукт, над яким зараз працює команда Microsoft Surface.
Microsoft запатентував планшет з трьома екранами (фото)
Згідно з патентом, новий пристрій Microsoft має два окремі екрани, з’єднані разом з одним шарнірним механізмом посередині. Це також робить його дуже схожим на Surface Duo і Neo. Крім двох основних дисплеїв, патент також розкриває набагато менший третій дисплей, який виглядає як рядок стану на краю пристрою.
Дивлячись на патент, третій екран був позначений як “логічне управління” і може бути областю для деяких конкретних функцій. Цей екран буде мати обмежені можливості, але може відображати час, повідомлення, показувати підключений пристрій і багато іншого. Microsoft каже, що користувачі також можуть обрати відображення додаткової інформації на меншому екрані. Прикладом цього можуть бути пропущені виклики і показ інших важливих повідомлень, навіть якщо основні дисплеї не активні.
Microsoft запатентував планшет з трьома екранами (фото)
У патенті було знайдено невеликий опис в документах. У ньому говориться, що традиційні смартфони мають тільки один екран для відображення всієї необхідної інформації і повідомлень для користувачів. Таким чином, Microsoft прагне вирішити цю проблему за допомогою своєї нещодавно запатентованої ідеї пошуку нового способу відображення інформації, викликів або навіть повідомлень.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас