У МВС розповіли, коли очікують пік епідемії в Україні (графік) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВС розповіли, коли очікують пік епідемії в Україні (графік)

Світ
6418
Пік епідемії в Україні очікується між 15 і 25 квітня. Ось чому карантин в Україні може бути продовжений до 15 травня.
Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.
На сьогоднішній ранок в Україні підтверджено 669 випадків інфікування коронавірусом. Інфікованих Covid-19 в Україні набагато більше.
“Ми очікуємо пік епідемії приблизно на дати 15-25 квітня. Тому головне, а по суті єдине завдання карантину – це зупинити розкрутку епідемії в геометричній прогресії, коли кожен заражений перед встановленням діагнозу встигав заразити 3-4 іших людей. Епідемія зупиняється лише тоді, коли інфікований, до моменту виявлення у нього захворювання, за статистикою, встигає заразити менше однієї людини”, – повідомив він.
Для того щоб карантин був ефективний, потрібні дві умови:
  • Тестування.
  • Самоізоляція для всіх, хто не задіяний у роботі виробництва, агрокомплексу та роботі об’єктів критичної інфраструктури.
“Китай, Сінгапур, Таїланд, низка інших азіатських країн вже зупинили епідемію. У Китаї повна зупинка вимагала 2,5 місяця з моменту встановлення першого випадку зараження 31 грудня. Але без відповідальної громадянської позиції громадян, які усвідомлюють свою відповідальність за своє здоров’я і життя своїх співгромадян, неможливо швидко і без втрат пройти через кошмар епідемії, що охопила весь світ” – закликав Геращенко.
У МВС розповіли, коли очікують пік епідемії в Україні (графік)
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас