Sony об'єднує свої підрозділи в одну корпорацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony об'єднує свої підрозділи в одну корпорацію

Фондовий ринок
805
Компанія Sony вирішила кардинально реорганізувати три свої підрозділи з випуску електроніки.
Нинішні підрозділи Sony Mobile Communication, Imaging Products & Solutions і Home Entertainment & Sound будуть об’єднані в єдиний бізнес Sony Electronics Corporation з 1 квітня 2020 року.
Це означає, що різні напрямки бізнесу Sony з випуску смартфонів, споживчих камер, телевізорів і домашнього аудіообладнання тепер будуть перебувати під контролем однієї компанії Sony Electronics Corporation. Мета полягає в тому, щоб краще інтегрувати різні (але пов’язані) продукти, оптимізувати внутрішню структуру компанії та підвищити загальну конкурентоспроможність. Крім того, відповідні глобальні види діяльності з продажу та маркетингу, виробництва, логістики, закупівель та інжинірингу для цих підрозділів будуть об’єднані в спробі посилити їх і підвищити прибутковість.
Надалі Sony Interactive Entertainment, яке займається випуском ігрових консолей PlayStation і розробкою ігор для них, стане єдиним незалежним підрозділом Sony, орієнтованим на випуск споживчих продуктів. Це обумовлено тим фактом, що Sony Interactive Entertainment стабільно забезпечує хороші фінансові результати.
Ця реорганізація не торкнеться інших підрозділів з виробництва електронних пристроїв: сенсорів зображення і професійного обладнання (камери для студій, мовне обладнання). Разом з тим, інші види бізнесу в сфері музики, фільмів, медицини та фінансів взагалі не є частиною реорганізації.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас