Компанія Ахметова хоче реструктуризувати борг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ахметова хоче реструктуризувати борг

Фондовий ринок
791
Операційна компанія «ДТЕК Енерго», яка забезпечує управління активами в вуглевидобутку та тепловій енергетиці приватного українського енергохолдингу ДТЕК, вдається до надзвичайних заходів і призупиняє виплати купону за єврооблігаціями і відсотків за банківським боргом.
Як повідомила прес-служба компанії, рішення прийнято в умовах спаду світових фінансових ринків і обвалу цін на сировинні товари.
«Розроблений «ДТЕК Енерго» план з реагування на кризові явища містить заходи щодо мінімізації негативних економічних наслідків в умовах наростання економічної кризи через пандемію коронавірусу COVID 19 і необхідний для забезпечення роботи підприємств, для захисту здоров’я працівників, для збереження безперервності виробничих процесів в умовах надзвичайної ситуації», – сказано в повідомленні. Зазначається, що ДТЕК розробляє пропозицію про введення «standstill» і реструктуризацію боргу стосовно випуску єврооблігацій і звертається до власників єврооблігацій і банківського боргу з проханням підтримати компанію в цьому рішенні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас