Італія продовжила термін дозволів на проживання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італія продовжила термін дозволів на проживання

Особисті фінанси
566
Італійське уряд продовжив термін дії дозвільних документів на проживання в країні до 15 липня у зв’язку з пандемією коронавірусу.
Про це повідомили в посольстві України в Італії Facebook.
“Таким чином, власникам дозвільних документів різного типу (вид на проживання, дозвіл на навчання, дозвіл на роботу, дозвіл на шлюб, дозвіл на возз’єднання сім’ї і т. д.) надається достатньо часу на їх відновлення/продовження після завершення карантину і зняття обмежувальних заходів”, – повідомили в посольстві.
Терміни:
  • до 15-го червня продовжено дію усіх сертифікатів, дозволів та посвідок на проживання, строк яких спливає під час карантину.
За отриманими додатковими роз’ясненнями Міністерства внутрішніх справ Італії, перевищення дозволеного терміну перебування іноземців, яке пов’язане з обставинами непереборної сили (форс-мажор), не впливає на правовий статус їх перебування в країні.
Також у відомстві зазначили, що італійським законодавством передбачено призупинення на 30 днів строків під час оформлення адміністративних процедур.

Довідка Finance.ua:

  • 11 березня ВООЗ оголосила пандемію коронавірусу на планеті.
  • 11 березня в Україні на три тижні ввели карантин через коронавірус.
  • 25 березня Кабінет Міністрів України запровадив по всій території України режим надзвичайної ситуації терміном на 30 днів – до 24 квітня включно.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас