Дубілет заявив про повернення в бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубілет заявив про повернення в бізнес

Казна та Політика
1411
Ексміністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет заявив про плани повернутися в бізнес, до складу уряду входити не буде. Про це він сьогодні написав у Telegram.
“Я хочу довести до кінця частину проєктів… Буду ними займатися ззовні – благо, досвід впровадження iGov як волонтера є. Зараз повертаюся в рідну стихію – в бізнес”, – додав колишній міністр.
Дубілет входив до складу уряду під керівництвом Олексія Гончарука з 29 серпня 2019 року по 4 березня 2020-го. До цього він був IT-директором Приватбанку. Є співзасновником Monobank.
У лютому Дубілет на посаді міністра анонсував ліквідацію радянської системи розрахунку соцдопомоги, а також запропонував прив’язати розмір премій Президента, прем’єр-міністра і голови Верховної Ради до зростання ВВП.
За місяць до звільнення Дубілета звинуватили в підтасовуванні даних нещодавно проведеного ним електронного перепису. Сам він звинувачення відкинув. За його словами, дані Держстату та інформація, яка була отримана з електронних реєстрів, майже повністю збіглися. Ексміністр також припустив, кому вигідно “поширювати подібні фейки”: це можуть бути люди,“чиї схеми на сотні мільйонів гривень влада нещодавно викрила”.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас