В АТБ розповіли, коли відновлять дисконтні продажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В АТБ розповіли, коли відновлять дисконтні продажі

Фондовий ринок
3865
У магазинах АТБ істотно подорожчали близько 100 товарних позицій з-поміж майже 4 тисяч найменувань асортименту.
Про це в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1» розповів генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.
«Подорожчання відбувається по всіх операторах і учасниках ринку. Це звичайна тенденція на ринку. АТБ точно не росте швидше за інших… Торговий асортимент у магазинах АТБ – це 3,5-4 тисячі найменувань залежно від розміру крамниці. Сьогодні істотне подорожчання товару в нашій мережі відбулося на 50-100 позицій, не більше того. Решта позицій або не подорожчали взагалі, або подорожчали у прямій кореляції до девальвації долара, що пов’язано з валютною складовою у вартості цього товару», – повідомив Марков.
За його словами, тимчасова відмова від акцій могла вплинути на загальне сприйняття покупцями подорожчання в торговельній мережі, в той час як більшість товарів у магазинах АТБ продаються за старими цінами.
«У період ажіотажного попиту минулого тижня ми тимчасово змушені були відмовитися від нашої стандартної планової акційної активності. Тому покупці не побачили звичних кількасот позицій з істотним дисконтом цін на наших полицях. Але вже з наступного тижня ми плануємо частково відновлювати стандартну акційну активність і перейти до стандартного промо-плану просування товарів», – заявив гендиректор корпорації.
Він повідомив, що наступного тижня в магазинах АТБ будуть знижені торгові націнки на «борщовий набір». А також запевнив, що продуктів у торговельній мережі вистачить надовго.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас