Swatch випустила розумний годинник на сонячній батареї (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Swatch випустила розумний годинник на сонячній батареї (фото, відео)

Технології&Авто
1278
Швейцарська компанія Swatch оголосила про випуск нової моделі гібридного розумного годинника Tissot T-Touch Connect Solar. Його головною особливістю став тривалий час автономної роботи завдяки підзарядці від сонячної енергії. Крім того, аксесуар має незвичайний список підтримуваних платформ.
Tissot T-Touch Connect Solar виконано в масивному 47-міліметровому круглому корпусі, виготовленому з титану або кераміки. Годинник працює під управлінням фірмової операційної системи Swiss Autonomous Low Power System (SwALPS). Заявлена ​​можливість відстеження фізичної активності користувача, оповіщення про повідомлення, що надходять на смартфон, і, звісно, відображення часу. Також в годиннику є модуль GPS для точного визначення місця розташування.
Swatch випустила розумний годинник на сонячній батареї (фото, відео)
За запевненням виробника, завдяки можливості підзарядки від сонячної енергії годинник здатний безперервно працювати до півроку, після чого потрібна заміна батареї.
Аксесуар сумісний з iOS, Android і, що дуже несподівано, пристроями під упрвлінням операційної системи Harmony OS від HUAWEI.
Нові Tissot T-Touch Connect Solar вийдуть влітку цього року і коштуватимуть близько $1000.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас