Tesla Semi пройшли випробування на зимовому полігоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Semi пройшли випробування на зимовому полігоні

Технології&Авто
3237
Два прототипи електричної вантажівки Tesla Semi були нещодавно помічені під час транспортування через США після проходження випробування на Алясці.
Перший набір зображень було опубліковано в групі Tesla Owners Worldwide на Facebook, в той час як інше зображення з червоною міткою Tesla було опубліковано на сайті Reddit. Стверджується, що на червоній моделі були надіті пластинки Аляски, що означало, що електромобіль, ймовірно, піддавався випробуванням на зимовому випробувальному полігоні Tesla.
Tesla Semi пройшли випробування на зимовому полігоні
Раніше компанія Tesla повідомляла, що Semi буде здатний долати відстань в 804 кілометри в умовах шосе при буксируванні вантажу вагою в 36 287 кг. Проте, плани Ілона Маска на Semi стали більш амбітними останнім часом. Тепер винахідник обіцяє, що електромобіль буде хороший для пробігу в 965 кілометрів.
У січні компанія Tesla повідомила, що незабаром почнуться зимові випробування, щоб перевірити працездатність вантажівки в умовах холодної погоди і низької тяги. Tesla вперше представила Semi ще в 2017 році, обіцяючи почати виробництво в 2019 році. Цього не сталося, і в останньому оновленні компанія заявила, що почне випуск Semi в обмеженій кількості в цьому році. Ще не відомо, чи вплине поточний коронавірус на ці плани, але, безумовно, він може це зробити.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас