В "Дії" сумніваються, чи варто запускати нові е-документи на карантині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Дії" сумніваються, чи варто запускати нові е-документи на карантині

Казна та Політика
558
Нові електронні документи в додатку “Дія” перебувають на етапі тестування, але в Міністерстві цифрової трансформації сумніваються, чи варто запускати нові продукти під час карантину.
Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв’ю.
Федоров розповів, коли в додатку Дія повинні з’явитися раніше анонсовані цифровий поліс страхування авто, цифровий студентський, цифровий паспорт, закордонний паспорт.
“Це все вже готове і перебуває на етапі тестування. Якраз це ми були готові презентувати в березні, і зараз обмірковуємо рішення, чи варто це зараз запускати.
Нас зупиняє той факт, що в поточних обставинах люди не зможуть з розширеним функціоналом додатку подорожувати, їздити, активно ним користуватися. В результаті ми отримаємо меншу аудиторію, ніж планували.
Але цифровий студентський і цифрова страховка перебувають на етапі активного тестування. Наступного тижня почнеться активне тестування цифрового паспорта, вся технічна робота зроблена. В принципі, ключове питання: варто це запускати зараз чи ні?”,- коментує міністр.
У Мінцифрі побоюються, що запуск нових електронних документів під час карантину пройде “повз” і додаток не збере велику аудиторію
“Наприклад, минулого тижня ми запустили тестування цифрових студентських, але цього ніхто не помітив. Ми отримали меншу аудиторію, ніж після запуску водійських прав і свідоцтва про реєстрацію ТЗ.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас