Літак-гігант "Мрія" вперше полетів після модернізації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Літак-гігант "Мрія" вперше полетів після модернізації

Технології&Авто
7502
Найбільший у світі багатофункціональний транспортний літак Ан-225 “Мрія” почав випробування після модернізації.
25 березня 2020 року літак здійснив перший політ після модернізації. Зліт “Мрії” показали у Facebook держпідприємства “Антонов”. Серед нововведень – літак отримав нову систему управління силовою установкою. “Ан – 225 виконує випробувальні польоти після модернізації. Зокрема, було встановлено нову систему управління силовою установкою українського виробництва”, – написали в повідомленні.
За даними Mil.in.ua, крім встановлення нової системи управління силовою установкою, також відомо, що українська компанія ТОВ «ВКФ «Сторк» поставить багатофункціональні індикатори MFD10.SPO.03 в інтересах ДП “Антонов” для встановлення на літаки Ан-124-100 “Руслан” і Ан-225 “Мрія”.
Зазначені багатофункціональні індикатори (дисплеї) будуть встановлені на бортову автоматизовану систему контролю літаків Ан-124-100 “Руслан” і Ан-225 “Мрія”.
Бортова автоматизована система контролю (БАСК) призначена для безперервного контролю технічного стану всіх систем літака і дій екіпажу як в польоті, так і при виконанні різних операцій на землі, що передбачено єдиним регламентом технічного обслуговування.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас