"Буковель" закрився на карантин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Буковель" закрився на карантин

Фондовий ринок
667
З 25 березня ТК “Буковель” тимчасово призупиняє роботу і достроково закінчує зимовий сезон 2019-2020.
Дослівно: “Починаючи з середи, 25.03.2020, ми зупиняємо роботу підйомників і достроково завершуємо зимовий сезон 2019-2020.
ТК “Буковель” приєднується до жорсткого карантину, який буде поширюватися на всі послуги, на всій території комплексу і з завтрашнього дня припиняє приймати туристів. Всі сервіси будуть закриті”.
Відзначається, що погодні умови в Буковелі зараз чудові і сезон катання міг тривати ще досить довго.
Також в ТК пишуть, що юридичні причини для закриття відсутні, але в даній ситуації пандемії коронавірусу “кожен наступний день функціонування курорту – це гіпотетичний, додатковий ризик для життя і здоров’я гостей”.
“Буковель” називає основною причиною свого рішення “відсутність достовірної інформації” і звинувачує в цьому владу, яка “не дає чіткої відповіді”.
Зокрема, там вважають, що влада не відповідає, скільки людей в Україні інфіковані. Чи готові медустанови прийняти їх і надати необхідну допомогу? Чи забезпечені лікарні всім необхідним? Скільки людей повернулося в останні дні в Україну з-за кордону і чи були вони всі здорові і належним чином перевірені? Чи відповідально ці люди ставляться до персональних зобов’язань щодо самоізоляції? Чи забезпечена країна достатньою кількістю тестів для виявлення носіїв вірусів?
За офіційною інформацією, зараз в Україні інфікованих 113 осіб, 4 людини померли.
Нещодавно в Україну з Китаю доставили 250 тисяч швидких тестів і 521 систему проведення полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), 80 тисяч респіраторів, 10 тисяч комбінезонів захисту, апарати штучної вентиляції легенів, 500 тисяч тришарових масок. Заплановано ще кілька рейсів.
Більшість засобів індивідуального захисту, тестів направляються до медичних установ, щоб забезпечити лікарів всім необхідним.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас