У КМДА затвердили нові правила для аптек і продуктових магазинів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА затвердили нові правила для аптек і продуктових магазинів

Особисті фінанси
2683
У Києві з 25 березня в аптеках і продуктових магазинах має бути не більш ніж 1 людина на 10 квадратних метрів.
Про це йдеться у протоколі № 16 Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.
“Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), керівникам мережі продуктових магазинів та аптек забезпечити наявність споживачів в торгівельному приміщенні в кількості 1 особа на 10 м2 та забезпечити заходи щодо дотримання санітарних норм”, – ідеться в протоколі.
Як зазначається, керівники магазинів та аптек мають дотримуватися цих обмежень, а також забезпечити виконання усіх раніше введених протиепідемічних заходів.
Доставка продуктів харчування, ліків, а також усіх необхідних товарів та засобів буде здійснюватися до магазинів, аптек, лікарень та інших установ соціальної сфери у звичайному режимі.
Соціальні працівники, як і раніше, забезпечуватимуть продуктами харчування та іншими необхідними речами самотніх осіб похилого віку та паліативних хворих.
Нагадаємо, у Києві з понеділка закрили громадський транспорт для більшості громадян. Ним зможуть користуватися лише окремі категорії працівників. Їздити в транспорті зможуть тільки за наявності спеціальної перепустки.

Довідка Finance.ua:

  • До 3 квітня запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19.
  • В межах заходів, зокрема, закрито навчальні заклади, а також заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків, зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.
  • Заборонено в’їзд в Україну іноземців, та закрито міжнародне пасажирське сполучення.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас