💵 Як купити долар на гривню дешевше, аніж в обмінниках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

💵 Як купити долар на гривню дешевше, аніж в обмінниках

Особисті фінанси
28335
Прихід коронавірусу створив неабиякий ажіотаж на валютному ринку України. Курс купівлі готівкового долара в обмінниках подекуди перевищує 28 грн/$ й на ринку вже відчутна нестача іноземної валюти. Чи зупиниться падіння гривні в найближчі тижні поки незрозуміло, адже ситуація з виявленням та поширення вірусу в країні лишається невизначеною.
💵 Як купити долар на гривню дешевше, аніж в обмінниках
В таких умовах все більше людей шукають вигідніші умови для інвестицій у валюту. Найефективнішою альтернативою з 100% державною гарантією повернення інвестиції наразі залишаються валютні ОВДП.
Перевагою валютних держоблігацій є те, що курс купівлі паперів наближений не до готівкового, а до міжбанківського курсу. Це означає, що один долар інвестований в ОВДП обійдеться вам наразі від 20 копійок до 1 гривні дешевше курсу обмінників, а в разі надмірного попиту на валюту і більше ніж 1,5 гривні. Придбати валютні ОВДП можна за гривню, а відсоткові виплати та погашення ви отримуватимете в доларах.
Окрім найвигідніших наразі умов інвестицій у валюту, ОВДП наразі принесуть вам до 3.25% річних. А відсутність податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) робить інвестицію дохіднішою за валютний депозит з аналогічною ставкою. Перевагою ОВДП є також їх ліквідність – ви можете продати папери в будь-який момент, без прив’язки до терміну погашення.
Залишити заявку на купівлю валютних ОВДП у одного з найбільших українських брокерів ICU та отримати бонус +0.2% дохідності можна за посиланням.
Мінімальна ефективна інвестиція у валютні ОВДП – $5 000 або 150 000 грн (перша купівля). Наступні купівлі – від $1000.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас